Kesäopetus!

Kesällä opetan niin viikkotunteja kuin tiiviskurssejakin. Kaikki iloisen leppoisassa ja tarmokkaassa kesähengessä!

Heti kesäkauteni alussa 16. ja 17.6. opetan tiivisalkeet: tuhti paketti itämaisen tanssin tietoa, taitoa ja perusteita niille jotka eivät ole ennen tanssineet tai haluavat kerrata asiat huolella alusta uudelleen. Kurssi kestää lauantain ja sunnuntain aamupäivät klo 10-12.30 (yhteensä 5 tuntia) ja maksaa 50 euroa. Hyvä tilaisuus kokeilla uutta lajia! Jos tanssikärpänen puraisee, voi kurssin jälkeen jatkaa opiskelua kesäkauden keskiviikon alkeisjatkotunneilla, jotka alkavat seuraavalla viikolla.

Keski- ja katkotason tiiviskurssit ovat tänä kesänä 16. ja 17.6. iltapäivinä: jalkatekniikan jatkokurssi (tekniikka) ja keppisaidi (koreo), lisätiedot tiiviskursseissa.

Viikkotunteja on kesäkaudella neljä: tiistai-iltaisin keski- ja jatkotasot, keskiviikkoiltaisin alkeisjatko ja itämainen kehonhuolto. Kaikki viikkotunti-infot löytyvät täältä. Itämaiseen kehonhuoltoon voi tulla vaikkei olisi koskaan kokeillut itämaista tanssia: se on hitaaseen tahtiin etenevä tunti, jossa tehdään paljon keskivartaloa vetreyttäviä toistoja, ei tanssillisia askelsarjoja. Alkeisjatko sopii sinulle jos osaat itamaisen tanssin perusteet tai olet joskus käynyt alkeet. Minun oppilaistani alkeisjatko sopii kaikille alkeistasolla kymmenkunta tuntia käyneille tai tiivisalkeet suorittaneille, myös alkeisjatkotason tunneilla viime kaudella käyneille oppilaille tunti on loistava treenitunti.

Tsekkaapa tarjonta ja ilmoittaudu heti mukaan! Kesällä nähdään!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.