Koko syksyn opetus uudella upealla studiolla Kalliossa!

Syksyn opetustiedot on nyt julkaistu ja löytyvät opetussivulta. Syyskausi alkaa siis 3.9. ja kestää 15 viikkoa aina joulukuun puolivälille. Huomaathan että aikaisen ilmoittautujan alennuksen (-10%) saat kun ilmoittaudut viimeistään 15.8!

Alkusyksystä opetan myös muutaman tiiviskurssin: ohjelmassa on odotettua jalkatekniikkaa (la 22.9) sekä keppisaidikoreo (la 13.10). Tarkemmat tiiviskurssitiedot täältä.

Kaikki syyskauden tunnit pidetään uudella salilla Helsingin Kalliossa, osoitteessa Fleminginkatu 20, vain korttelin päässä tutulta Porvoonkadun salilta. Tilassa tehdään vielä remonttia ja kuvia lisään salin valmistuessa: luvassa on iso, valoisa ja kaikin puolin laadukas tanssisali. Samoissa tiloissa on myös muuta tanssiopetus- ja kehonhuoltotoimintaa, näistä lisätietoja piakkoin!

Kurssikalenterista huomaat että tanssituntien kestot ovat hieman muuttuneet, entisten 60, 75 ja 90 minuutin tanssituntien tilalla ovat vastaavat 55, 70 ja 85 minuutin pituiset tunnit. Aikamuutos ei käytännössä muuta opetusaikaa mutta selkeyttää tuntien vaihdoksia. Opetus alkaa aina ilmoitettuun aikaan joten pyrithän olemaan salissa aina 2-3 minuuttia ennen tunnin alkamisaikaa, näin kunkin tunnin nimenhuuto ja mahdolliset maksuasiat ehditään hoitaa ennen varsinaisen opetusajan alkua.

Lämpimästi tervetuloa tunneille nauttimaan tanssin ilosta ja ihanasta musiikista sekä kehittymään ja treenaamaan yhdessä mukavassa hengessä!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.