Studio Sfinksi avaa ovensa 3.9.2012!

Kaikki Saaran opetus siirtyy syyskuun alusta Studio Sfinksin tiloihin. Sfinksistä löydät niin laadukasta tanssinopetusta kuin pilatesta, joogaa, hierontaa ja fysioterapiaakin. Tervetuloa Studio Sfinksin upealle uudelle salille treenaamaan, nauttimaan ja voimaan hyvin mukavassa hengessä.

Studio Sfinksin verkkosivut aukeavat elokuun alkupuolella, sitä ennen ja sen jälkeenkin infot Saaran tunneista löytyvät toki täältä tutulta sivustolta. Kotoisan vakituisen salin ja taatun tutun tunnelman lisäksi Studio Sfinksi tarjoaa muitakin etuja. Poissaoloja voit nyt korvata myös muilla Studio Sfinksissä järjestettävillä viikkotunneilla. Tämä on loistava tilaisuus tutustua uusiin lajeihin ja opettajiin. Korvaaminen on nyt myös helpompaa kun tuntivaihtoehtoja on enemmän.

Lisäksi Studio Sfinksi tarjoaa mm. perjantai-iltaisen jamitunnin, jota Saara Lehto ja Tuuli Järvi ohjaavat vuoroviikoin. Jamitunnilla on livemusiikki josta vastaa tablisti Petri Nummi. Muuhun Studio Sfinksin ohjelmaan voit tutustua ennen Sfinksin sivujen avautumista Tuuli Järven ja Marinka Nyqvistin kotisivuilla.

Saaran syksyn viikkotuntiohjelmat täällä. Syksyn alussa myös kaksi tiiviskurssia: jalkatekniikkaa ja keppisaidikoreo.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.