Perinteinen joulunäytös maanantaina 15.12

flieriversio3Napa-akatemian joulua juhlitaan maanantaina 15.12. Lavalla Saara Lehto ja oppilaat syyskauden säkenöivissä tansseissa. Tule mukaan kokemaan tanssin iloa, tunteen paloa ja musiikin taikaa!

Näytös siis maanantaina 15.12. klo 20.00 ja paikkana on Ortodoksisen seurakunnan juhlasali, Unioninkatu 39, käynti sisäpihalta. Ovet avataan puoli tunti ennen näytöstä. Liput ovat 10 euroa ja lapsilta 5 euroa ja lippuja myydään ovella, varaathan käteistä mukaan, kiitos! Suosittelemme lämpimästi lippujen varaamista etukäteen, useana vuonna joulunäytös on ollut loppuunmyyty! Voit varata omasi: info@saaralehto.com

Näytöksen kesto on noin tunnin ja vartin, näytöksessä ei ole väliaikaa.

Lämpimästi tervetuloa!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.