Ennakkoale syyskaudelle vielä 9.8.2015 saakka!

+Tunti_1pieniIlmoittautuminen syyskaudelle on käynnissä! Ennakkoilmoittautujan alen saat vielä kun ilmoittaudut 9.8. mennessä, joten nyt on hyvä hetki katsoa syksyn tanssilukkari valmiiksi. Ennakkoale koskee syksyn kokonaisia kursseja ja anytime-korttia.

Syksyllä jatkuvat lähes kaikki viime vuosilta tutut tunnit. Ainoastaan keksitason 2 tunti on vaihtanut paikkaa sunnuntailta torstaille klo 18.15. Vastaavasti keskitason 1 tunteja on syksyllä vain yksi, maanantaisin tutulla paikalla. Tiistai-illan darbouka-kurssille voit tulla nyt alkusyksystä jolloin aloitamme alkeista tai hypätä mukaan vasta jatkokurssille vuoden loppupuolella. Kurssit ovat jatkoa toisilleen joten voit hyvin ottaa myös molemmat.

Sunnuntaisin klo 16.30-17.55 kokoontuu esiintyvän ryhmän porukka pohtimaan joulunäytöksen koukeroita, ihan kaikki ovat tervetulleita mukaan! Tämän syksyn viikkotuntiryhmien erilliset tanssit kootaan löyhäksi tanssitarinaksi jonka juonta ja yksityiskohtia solmitaan sunnuntain ryhmässä. Koko tarinallinen näytös tanssitaan kaikkien halukkaiden viikkotuntilaisten voimin joulunäytöksessä. Ryhmästä lisää kurssikuvauksessa opetussivun loppupuolella.

Ja nyt ei kun ilmoittautumaan! Railakkaasti tervetuloa syksyn tansseihin! Kurssikalenteri löytyy täältä! Ilmoittautumiset: info@saaralehto.com tai 041 5368701 (Saara).

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.