Upea Prinssi Lumikki 18.12.2015 ja kevätkauden ilmoittautuminen käynnissä!

lumikkimaisema3Tanssikoululla on nyt vipinää kun oppilaat valmistautuvat syyskauden spektaakkelimaiseen loppuhuipennukseen. Prinssi Lumikki ja 3–11 beduiinikaunotarta on ennennäkemätön itämaisen tanssin tanssisatu perjantaina 18.12 klo 19 Helsingin Saksalaisen koulun juhlasalissa Kampintorin laidalla. Saaran oppilaat tanssivat pääosissa, sivurooleissa ja ryhmäkohtauksissa ja luovat kaikki yhdessä tarunomaisen kertomuksen Lumikista joka olikin prinssi. Matkalla kohdataan ainakin villejä viidakon eläimiä, uljaita hovinaisia, padasta nousevia myrkkyhuuruja ja darboukaa soittavia beduiineja.

Liput ovat vain 15 euroa ja alle 18-vuotiailta 10e. Sylissä istuvat lapset pääsevät ilmaiseksi. Näytös sisältää myös pelottavampia kohtauksia. Lippuja voit varata ovelle tai ostaa suoraan Saaralta tai oppilailta, myös saaramlehto@gmail.com tai 041 5368701.

Lisätietoja näytöksestä: Prinssi Lumikki ja 3–11 beduiinikaunotarta.

Kevään 2016 viikkotunnit

Kevään viikkotuntiaikataulut on julkaistu ja ilmoittautuminen käy kuumana. Varaa oma paikkasi vielä 13.12 mennessä niin varmistat että nappaat ennakkoilmoittautujan alennuksen 10%.

Lukujärjestyksestä löydät tutut tunnit alkeista edistyneisiin tekniikkaa unohtamatta. Sunnuntailta löytyvät nyt myös huippumahdollisuudet osallistua kahdenkin eri esiintyvän ryhmän toimintaan. Pikkutikka on darboukaa soittavien tanssijoiden rymä jossa rytmitellään stomp-henkeen. Esiintyvän ryhmän tunneilla valmistellaan keväkaudella pienimuotoinen tarinallinen tanssi. Ilmoittaudu ja kysy rohkeasti lisää jos ryhmät kiinnostavat!

Tuntiaikataulut ja muut voit tarkistaa täältä: Opetus keväällä 2016

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.