Kesätunnit 2016!

lilahuividetailKesätunnit pyörähtävät käyntiin jo ensi viikolla 30.5! Sfinksin kesä jakautuu kahteen neljän viikon hikiseen ja iloiseen treenijaksoon, joista ensimmäinen sijoittuu kesäkuulle ja toinen heinä-elokuulle. Mukaan voit tulla silloin kun sinulle parhaiten sopii ja tunneille voit osallistua 8 kerran tai 4 kerran korteilla tai vaikka kertamaksulla. Nyt vain pikaisesti ilmoittautumaan niin varmistat paikkasi!

Saaran polvivamman vuoksi kesäkuun jaksossa sijaisopettajina maanantain jatkotunnilla toimii Maija King ja tiistain alkeistunnilla Tuuli Järvi. Saara itse ohjaa koko kesän keskiviikon keskitason tuntia ja darboukatuntia ja palaa opettajan rooliin mahdollisuuksien mukaan myös heinäkuussa ma ja ti tunneille.

Kesätuntilukkariin tästä!

darboukaminiKeskiviikon darboukatunti on leppoisa kertaus-, treeni- ja muistelutunti kaikille darboukan soiton alkeet taitaville. Muistellaan rytmejä, taotaan sormitreenejä ja jammaillaan yhdessä. Tervetuloa!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.