Saaran tunteja syksyllä 2016!

+img_5585Elokuun vikasta viikosta alkaen taas tanssiaskelin kohti Yrittäjätaloa ja Sfinksin tanssistudiota! Opetan syksyllä taas kaikki omat tuntini. Kaikki tuntiajat, hinnat ja tuntikuvaukset löydät syyskauden lukkarista. Nyt kannattaakin tsekata syksyn lukkari ja hoitaa ilmoittautumiset samantien kuntoon sillä ennakkoilmoittautujan 10% alennuksen nappaat kun ilmoittaudut viimeistään 31.7.2016.

+Tunti_1pieniSuurin osa tunneista säilyy tutuilla paikoillaan: maanantaisin keskitaso 1 ja edistyneet, tiistaisin alkeet ja torstaisin tekniikkaa kuten ennenkin. Keskitason 2 ja jatkotason tunnit on nyt yhdistetty torstain klo 18.15 tunnille ja darboukatunti löytyy myös torstain myöhäisillasta. Sunnuntailta löytyvät lukkarista vielä Pikkutikan ja esiintyvän ryhmän treenit.

darboukaminiDarboukatunti on siirretty torstaille myöhäisiltaan klo 19.45-20.55. Christer Hackman on paikalla joka toisella kerralla ja välikerroilla kertailemme opittua yhdessä. Alkeista aloitellaan ja perusrytmejä soitellaan ensimmäiset 7 viikkoa. Loppukaudella 20.10 alkaen otetaan mukaan lisähaasteita jatkokurssin merkeissä. Ilmoittaudu mukaan jommalle kummalle kurssille tai vaikka molemmille.

pikkutikkarockPikkutikka-ryhmään ovat edelleen tervetulleet kaikki darboukan soitosta ja arabialaisista rytmeistä kiinnostuneet! Ryhmän keskeisenä tavoitteena on rytmitellä, hullutella ja työstää esityskelpoisia biisejä joissa yhdistellään rytmejä soittaen ja tanssien. Erityisiä tasovaatimuksia ei ole mutta darboukan soiton perusteet on hyvä olla hallussa.

Leevi_Lehto_60v_143Syksyllä kootaan myös esiintyvään ryhmään poppoo tanssijoita työstämään lyhyttä teemallista tanssinumeroa. Alustavana teemana on tanssin sisäinen ja ulkoinen kauneus. Miten tanssimaailma suhtautuu nykypäivän kahlitseviin ulkonäköpaineisiin? Onko saduissa tarinan kaunein aina tarinan sankari ja rumin aina roisto? Mikä merkitys tanssissa on toisaalta tanssija fyysisellä kauneudella ja toisaalta liikkeen kauneudella? Entä onko tanssin myös tunnuttava kauniilta?

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.