Kevään 2017 ilmoittautuminen käynnissä!

saarakesaTanssien kohti kevättä! Tervetuloa Saaran itämaisen tanssin tunneille, kalenteri löytyy täältä! Keväällä tiedossa taas tanssia joka tasolla alkeista edistyneisiin, koreografiaa, tekniikkaa ja ennen kaikkea tanssin iloa.

shaktapeilisali1Maanatain ja torstain tutut vakkaritunnit Sfinksillä jatkavat samoilla paikoillaan, tietty uusin koreoin ja teemoin. Tiistaisin tunnit tanssitaan ensi keväänä Sfinksin seinänaapurissa Shakta joogakoululla jonka iso ja valoisa peilisali löytyy Yrittäjätalon C-rapun neljännestä kerroksesta. Matka tunnille ei siis muutu kuin muutaman askelen.

Tiistai-illasta löytyy myös uudentyylinen tunti “luova treeniryhmä” joka on Saaran esiintyvä ryhmä. Keväällä 2017 työskennellään oman tanssityylin löytämisen ja samalla kauniisti ryhmään tanssimisen kanssa. Nämä näennäisesti vastakkaiset teemat kiteytyvät tanssijan läsnäoloon ja tietoisuuteen omasta liikkeestään. Saara laatii ryhmälle koreografian joka korostaa kunkin tanssijan vahvuuksia ja tukee heikompien osa-alueitten kehittämistä. Tunnilla on rajoitettu osallistujamäärä joten ilmoittaudu ripeästi.

Rummutteleva Pikkutikka-ryhmä ottaa myös uusia jäseniä! Kysy lisää!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.