Kesätunnit toukokuulta elokuulle ja kevätjuhlanäytös 2.6.2017!

++Tunti_21Kesätunneilla tanssitaan tänä vuonna toukokuulta elokuulle. Kesäkausi koostuu kolmesta neljän viikon jaksosta joille voit ostaa neljän kerran kortin tai koko kauden. Tunteja on joka tasolla. Voit tulla juuri silloin kun kesäohjelmassasi on tanssitunnin kokoinen aukko, joka tunnilla on uusi teema. Koko kauden kurssit ennakkoalella 30.4 saakka! Kesätuntikalenteri

140509 Mitä Sfinksiä 175Toukokuussa opetan myös neljän kerran koreografiakurssin. Hauskassa ja energisessä rumpusoolossa pääset temppuilemaan hatun kanssa. Halukkaat kurssilaiset pääsevät esittämään tanssin kevätjuhlassa 2.6.

IMG_5945Kevään tanssisatoa juhlistetaan kevätjuhlassa 2.6 klo 19 Studio Shamsinan upealla tanssisalilavalla. Mukana ovat kaikki Saaran oppilasryhmät alkeista edistyneisiin ja paljon muuta. Nautitaan tanssista leppoisassa hengessä. Kevätjuhlan Facebook-eventistä lisätietoja lähempänä!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.