Syksyn 2017 viikkotuntikalenteri julkaistu

IMG_5945Syyskaudella 2017 tanssitaan poikkeuksellisen tiiviillä lukujärjestyksellä. Torstaisin on tarjolla koreografiatunnit kahdella eri tasolla: keskitaso 1-2 klo 17 ja jatkotaso-edistyneet klo 18.15.

Keskiviikkoisin aloittaa uusi Oum Kalsoum -työpaja, jossa perehdytään Oum Kalsoumin musiikkiin rytmien, melodioiden, lyriikoiden, historian ja tanssillisen tulkinnan kautta. Ryhmässä ei ole perinteistä opetusta vaan työskentely on työpajamaista, kaikki ryhmäläiset pääsevät vaikuttamaan työpajan sisältöön.

Darboukaryhmä Pikkutikka treenaa syksyllä pääosin keskiviikkoisin ottaa uusia jäseniä. Ota yhteyttä ja sovitaan milloin voit tulla tutustumaan treeneihin. Darboukan soiton perusteet on syytä hallita.

Syyskausi alkaa 30.8 ja jatkuu joulukuun alulle. Tervetuloa mukaan!

Tarkemmat infot kurssikalenterista.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.