Opetuspaikat

shaktapeilisali1

Shaktan valoisa peilisali

Studio Sfinksi ja Shakta joogakoulu sijaitsevat molemmat Kalasataman kupeessa Yrittäjätalossa, osoite on Työpajankatu 10. Studio Sfinksille kuljetaan A-rapusta talon lasikulmalta ja Shakta joogakoululle C-rapusta talon luoteisnurkasta.

Molemmat salit ovat tilavia ja valoisia tanssisaleja joissa isot peilit, laadukas lattia ja lämmin ilmapiiri.

Miten löydän perille?

Yrittäjätalo Kalasataman metroasemalta päin

Yrittäjätalo Kalasataman metroasemalta päin

Yrittäjätalo löytyy Kalasatamasta. Metron lisäksi bussit 55, 55k, 56, 505, 16 ja 90A tulevat aivan viereen ja Kurvin kulmalta on mukava kävelymatka joten ratikoilla 6, 7a, 7b ja 8 pääsee näppärästi samoin kuin kaikilla Hämeentietä Sörnäisiin ajavilla busseilla. Lähellä on myös runsaasti maksutonta parkkitilaa.

Osoite: Sfinksi: Työpajankatu 10 A (4. krs)
Shakta: Työpajankatu 10 C (4. krs)
Linkit: Reittiopas

Shaktalle:

Shaktalle kuljetaan Yrittäjätalon C-rapusta, joka löytyy Työpajankadun varrelta parkkipaikan puolelta. Klo 17 jälkeen ja viikonloppuisin pääset alaovelta sisään ovikoodilta jonka saat ilmoittautuessasi. Shakta löytyy neljännestä kerroksesta, tule sisään Shaktan oikeanpuoleisesta ovesta.

Sfinksille:

arkisin ennen klo 17: Sisään pääsee yrittäjätalon nurkalta lasiovista, aulasta hissillä neljänteen kerrokseen.

arkisin klo 17 jälkeen ja viikonloppuisin: Sisään pääsee Hermannin rantatien puoleisesta sisäänkäynnistä (rakennuksen kulman lasiovilta oikealle nurkan taa noin 20 metriä). Soita oven vieressä olevaa Studio Sfinksin summeria. Summeri ei avaa ovea välittömästi joten odotathan hetken. Ellei ovi aukea, soitathan hetken päästä uudelleen. Ovesta sisään tultuasi kävele portaat ylös seuraavalle tasanteelle, josta vasemmanpuoleinen ovi vie hissiaulaan. Studio Sfinksi löytyy neljännestä kerroksesta.

Comments are closed.