Opetus keväällä 2018

10patsaatSininen2

Keväällä 2018 opetan poikkeuksellisesti vain yhtä viikkotuntia, tiistaisin klo 17-18.30 Sfinksillä kokoontuvaa projektiryhmää. Ryhmässä työstetään tanssiteos, joka esitetään ainakin vuoden 2018 itämaisen tanssin Helwa -kesäfestivaaleilla Helsingissä näytöksessä HELWA EL DUNYA perjantaina 8.6.

Projektin lähtöteemoina ovat kauneus, selkeys ja monimuotoinen liike, mutta projekti mukautuu ryhmän kanssa kevään kuluessa. Projektin koreografiasta vastaa Saara, mutta sen työstämisessä hyödynnetään ryhmäläisten omaa liikekieltä.

Ryhmään halukkaille järjestetään koetanssi tiistaina 19.12 klo 17-18.30. tai klo 19-20.30. Ajat ovat vaihtoehtoisia. Koetanssi on tavallinen tanssitunti, johon ei tarvitse erikseen valmistautua. Koetanssiin osallistuminen ei vielä velvoita osallistumaan ryhmään. Jos haluaisit osallistua projektiryhmään, mutta koetanssin aika ei sovi sinulle, otathan yhteyttä. Mahdollisuuksien mukaan järjestetään tarvittaessa toinen koetanssimahdollisuus.

Ryhmä tapaa 15 kertaa kevään aikana ja ryhmän hinta on 227 euroa. Ryhmäläiset sitoutuvat osallistumaan opetukseen aktiivisesti ja esiintymään näytöksessä. Ilmoittautumiset ja lisätietoja: saaramlehto@gmail.com

Comments are closed.